Saturday, December 15, 2007

Singstar har invaderat

I våras när jag beställt en Playstation 3 funderade jag på hur jag skulle lägga fram det för min flickvän. Till slut kom jag på den absoluta planen; när jag väl berättat att jag beställt en PS3 och hennes min började bli sådär så mungiporna pekar nedåt och ögonbrynen vinklas till aggressive-mode så lovade jag snabbt att köpa Singstar direkt vid release! Planen lyckades och hon tyckte helt plötsligt att en PS3 var en bra idé. Sedan har hon fått vänta i över ett halvår på att releasen faktiskt skulle inträffa men nu har det skett.

Jag beställde först från OnOff, då de var billigast där men fick efter en vecka ett mail där de berättade att de inte kommer att kunna leverera förrän efter nyår, så istället fick jag gå in på en OnOff-butik här i Skövde idag och betala 100:- mer men jag fick det i alla fall i handen.

Sedan dess har Singstar snurrat i PS3:an och så kommer det nog förbli ett tag framöver. Just nu sitter jag vid datorn och bloggar men spelet används ändå, dvs. det är inte jag som spelar som besatt.

Nåväl, trevligt att hon har roligt med TV-spel.

Själv har jag lyckats fått ett lillfinger uppskuret av min dammsugare. Maskiner av ondska!

Som lovat kommer även min poster jag skrev om tidigare. Den blev godkänd, så inga ändringar kommer göras om än jag vet ett par saker jag skulle vilja göra om men nu saknar jag motivation.


Annars har jag även lyckats somna på ICA idag. Det var väldigt skönt men sedan blev det en massa gnäll från flickvännen samt hennes mor som hittade mig sovandes (sittandes) på en bänk.

No comments: